Vysvětlivky pokrmů
- Azu po tatarskuhovězí maso, protlak, okurky
- Beskydské šiškyvepř. a drůb. maso, žampiony
- Bulharská musaka mleté vepř. maso, zelenina, brambory
- Grenadýrský pochodzapečené fleky a brambory
- Chilli con carnehovězí maso, fazole, protlak
- Italské těstoviny se žampionyžampiony, drcená rajčata
- Mexický guláš hovězí maso, hrášek, sýr
- Mexický karbanátekvepřové maso, fazole
- Šleh z vepřového masa okurky, kapie, kečup
- Šumavské nudle uzenina, houby, pórek, sýr
- Těstoviny po korejsku hlávkové zelí, drůbeží maso
Alergeny
01 Obiloviny obsahující lepek 02 Korýši 03 Vejce 04 Ryby 05 Jádra podzemnice olejné 06 Sojové boby + výrobky z nich 07 Mléko 08 Skořápkové plody (mandle…) 09 Celer 10 Hořčice 11 Sezamová semena 12 Oxid siřičitý a siřičitany 13 Vlčí bob 14 Měkkýši
(pro zvětšení klikněte na obrázek)
Pravidla přístupnosti Zpracování osobních údajů GDPR