Vysvětlivky pokrmů
- Azu po tatarskuhovězí maso, protlak, okurky
- Beskydské šiškyvepř. a drůb. maso, žampiony
- Bulharská musaka mleté vepř. maso, zelenina, brambory
- Grenadýrský pochodzapečené fleky a brambory
- Chilli con carnehovězí maso, fazole, protlak
- Italské těstoviny se žampionyžampiony, drcená rajčata
- Mexický guláš hovězí maso, hrášek, sýr
- Mexický karbanátekvepřové maso, fazole
- Šleh z vepřového masa okurky, kapie, kečup
- Šumavské nudle uzenina, houby, pórek, sýr
- Těstoviny po korejsku hlávkové zelí, drůbeží maso
Alergeny
01 Obiloviny obsahující lepek
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Jádra podzemnice olejné
06 Sojové boby + výrobky z nich
07 Mléko
08 Skořápkové plody (mandle…)
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
(pro zvětšení klikněte na obrázek)
Pravidla přístupnosti Zpracování osobních údajů GDPR